top of page
DJI_0699.jpg

Christina bidrar med värme och trygghet – hyllas av resenärer

Christina Nordsten arbetar som lokalvårdare på tunnelbanestationen i Fruängen och vi får ofta in positiva kundsynpunkter om hennes närvaro och service.

 

Det som verkligen utmärker Christina i hennes arbete med service är den relation hon har till resenärerna som åker till och från Fruängen. Under en period arbetade hon istället på stationen i Kungsträdgården och blev så saknad i Fruängen att resenärer kontaktade oss och bad om att hon skulle få komma tillbaka till "sin" station igen.

- Jag säger hej till varenda resenär som jag går förbi. Alltid, utan undantag. Jag tror att alla vill bli sedda i vardagen och då tycker jag att det är viktigt att jag tar mig den tiden, berättar Christina.

Kundsynpunkt 9 februari 2023

"Kund anser att städare på station Fruängen ''Förgyller allas dag'', hon arbetar med ett leende och att alla älskar henne."

 

För resenärerna i Fruängen är Christina mer än någon som ser till att stationen är ren och snygg, hon är även en trygghet. Det är till henne resenärerna vänder sig om de har tappat bort något eller om de skulle behöva hjälp med stöd när perrongen är hal på vintern.

- Jag ser människors resor genom livet varje dag. Barn som växer upp och börjar åka tunnelbana själv och äldre personer som behöver mer och mer stöd för att ta sig fram om det är halt ute. Det känns viktigt för mig att ha en relation med resenärerna så att de vet att jag kan hjälpa till om de behöver det, avslutar Christina.

bottom of page