top of page
Klottersanering

Vad behöver du hjälp med?

Vi vill förenkla din vardag genom att göra det svåra enkelt. Låt ditt företag fokusera på kärnverksamheten, så löser vi resten.

 

Vi hjälper dig med helhetslösningar inom ett eller flera av våra expertområden; klottersanering, lokalvård, foliering och kontorstjänster. 

Sanering.png
Klottersanering Högdalsdepån_fotograf Viktor Fremling (1).jpg

Att bli av med klotter behöver inte ta tid - få hjälp inom 48 timmar.

Våra tjänster inom klottersanering ger dig en helhetslösning; från detektion och felanmälan till sanering och uppföljning. Vi erbjuder tjänster för en snabb och grundligt återställande av yta genom bland annat foliering, högtryckstvätt, klotterskydd och daglig uppföljning och kontroll.

Lokalvård

Anpassad och utformad efter dina behov.

Vi vet att en ren miljö är en trygg miljö, oavsett om det är i ett trapphus eller ett köpcentrum. Vi erbjuder enklare tjänster som avfallshantering, fönsterputs samt rengöring av hygienutrymmen, golv och trappor. Men även mer avancerade uppdrag som akuta insatser och hantering av kroppsvätskor och sprutor, städning i säkerhetsklassad miljö och höghöjdsstädning.

_DSC6299 (3)_litne.jpg
Lokalvård
Foliering

Foliering

Ett hantverk med flera möjligheter.

Foliering innebär att täcka en yta med en tunn film och används för att förebygga slitage och skador. En folierad yta skyddar grunden och gör samtidigt ytan enklare att underhålla och tvätta av. Foliering kan även användas för att klä en yta med ett nytt utseende och är vanligt på exempelvis bilar och andra fordon.

Kontorstjänster

Kontorstjänster

Dagens kontorstjänster måste vara lika flexibla som det moderna kontoret.

Professionella kontorstjänster bidrar till ökad trygghet, hälsa och trivsel på arbetsplatserna. Vi vet att du behöver kontorstjänster som lätt kan anpassas efter varierande behov, krav och plötsliga händelser i samhället.

Kontors korridor
kicki_edited.jpg

Christina Nordsten

Lokalvårdare

Christina bidrar med värme och trygghet – hyllas av resenärer i tunnelbanan.

Med passion för service

bottom of page